در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
باسلام

من در شرکتی شاغل هستم و بیمه کامل هستم و بطور پاره وقت هم میخواهم در محل دیگری کار کنم ولی کارفرما میگوید بر اساس ساعت کارکرد میخواهد بیمه پرداخت کند .و میگوید اداره بیمه اشکال میگیرد .چرا من باید دو جا بیمه پرداخت  کنم؟

ممنون
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

حرف کارفرمایتان درست است . اگر بیمه نکند ممکن است جریمه شود . اگر در هر دو جا پاره وقت کار می کنید منطق حکم می کند که در هر کارگاه براساس کارکرد حق بیمه تان رد شود .

با تشکر