در لیست بیمه توسط (100 امتیاز)
مثل فردی تاساعت دو توی اداره ازدو به بعد توی شرکت خصوصی از دو طریق بیمه واریزمیشود چطور محاسبه میشود؟

مثل فردی 10سال کارگری بیمه دارد 30سال از طریق ارگانی دولتی دارد اون موقع چه اتفاقی میفته ؟
1 پاسخ
توسط (8,000 امتیاز)
سلام

قسمت اول سوالتون جوابش اینه که مبالغ تجمیع میشه ولی بخش دوم اینه که شخص از طریق سوابق دولتی بازنشست میشه و سوابق تامین اجتماعی براش استفاده ایی نداره