در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
با سلام و احترام.

اگر برای شخصی توسط نظام وظیفه به عنوان سربازی بیمه پرداخت شود و برای آن شخص به طور هم زمان توسط ارگان دولتی دیگری حق بیمه پرداخت شود ایا مشکلی پیش می آید؟

ایا صحیح است که میگویند در صورت مشخص شدن موضوع حقوق پرداختی توسط ارگان دولتی باید کاملا برگردانده شود؟

راهکار چیست؟ ایا شخص مورد نظر از ارگان دولتی بخواهد که برایش بیمه رد نکند حل می شود یا مشکلی پیش می آید؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام
جهت سربازان از طریق یگان خدمتی بیمه ای به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نمیگردد و تداخل بیمه سربازی با بیمه اجباری وفق بخشنامه 15 مشترک فنی و درآمد سازمان مشکلی ایجاد نمی نماید.