در حقوق ، عیدی ، سنوات و مزایای قانون کار توسط (100 امتیاز)
بنده در تاریخ ۱۷ مرداد ۹۶ به سرپرست و رییس خود اعلام شفاهی کردم که قصد ادامه همکاری ندارم و تسویه حساب تما ایسان قبول نکرپن

 بعلت نداشتن نیرو جایگزین بنده اول شهریور هم اعلام کردم همین جواب شنیدم و در تاریخ ۱۴ شهریور کتبا استعفا دادم و ایشان نوشتن موافقت نمیگردد تا تعیین و استخدام جایگزین که کلا در شرکت سه سالی هست مدیرعامل مجوز استخدام نمیدن و بنده از ۱۵ سرکار نرفت و الان غیبت و ترک کار زدن و تسوبه منو نمبدن و هیچ مبلغی نمیدن چه باید بکنم ممنون
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
به موجب تبصره ماده 21قانونکارشرایط استعفامشخص گردیده درصورتی که کارفرماتفسیر به  رای می نمایدمی توان موضوع راازادارات محل مشاوره گرفت