در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط (100 امتیاز)
با سلام
با توجه به تجاربی که دارید میشه بگین از کار افتادگی بالای 66 درصد تعلق میگیرد یا نه؟
پدرم 61 ساله شه داره بیمه تاکسیرانی میریزه بعنوان عابر پیاده تصادف کرده که فومور لگن اون شکسته شده که تا حالا 6 ماه استراحت پزشکی دادن
و دومین ضربه اون اینه که خونریزی زیر پرده سخت شامه مغزی دارد(ضربه مغزی )
اگه هر کدوم از اینها بالای 66 درصد هستش لطف کنید بگین تا اقدام کنم وگرنه خودمون رو اذیت نکنیم.
با تشکر نبی کیا
1 پاسخ
توسط (1,790 امتیاز)
سلام تناقض در آرای کمیسیون های پزشکی سازمان تامین اجتماعی خیلی زیاده، برای همین هیچ کس نمی‌تونه به شما اطمینان بده حتماً پدرتون ازکارافتادگی می گیره، اگه پدر شما واقعاً نمی‌تونه کار کنه به شعبه مراجعه کنید و درخواست کمیسیون بدید