در از کار افتادگی و کمیسیون پزشکی توسط
باسلام بنده 33 سال دارم باسابقه حدود 12 سال پرداخت بیمه   بیضه راستم را ازدست دادم وبیضه چپم به علت واریکوسل دو بار جراحی شد   حدود 5ماه قبل هم به علت افتادن از داربست مینیسک زانوی راستم رو تخلیه کردن ودیسک مهرههای4و5و6 کمرم را جراحی کردم آیا میتوانم برای از کار افتادگی اقدام کنم
1 پاسخ
توسط (68,610 امتیاز)
در صورت حادثه حین کار میتوانید با مراجعه به کمیسیون پزشکی و تعیین میزان کارافتادگی در خواست مستمری از کار افتادگی نمایید همچنین اگر حادثه حین کار نباشد اگر میزان از کار افتادگی 64 در صد تعیین شود امکان برقراری مستمری از کار افتادگی وجود دارد