در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

بنده راننده ماشین بودم که با یک ماشین دیگه برخورد کردم. کروکی رو اوردن مقصر ماشین مقابل بود.پرونده رفته دادگاه و ماشین هم تو پارکینگه. سرنشین بنده هم مجروح شده.روند ترخیص ماشین چیه الان؟

چون سرنشین ماشین من از ناحیه ابرو مجروح شده و تقاضای دیه از ماشین مقصر کرده.
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
با سلام
اگر طرف مقابل شما به کروکی و نظریه کارشناس راهنمایی و رانندگی اعتراضی نداشته باشه شما میتونید درخواست ترخیص خودرو رو به دادگاه بدین  امل اگه ایشون به نظریه کارشناس اعتراض داشته باشن پس از تشکیل هیات سه نفره کارشناسان میتونید درحواست ترخیص خودرو روبدید
با احترام
هادی علوی
کارشناس حقوق بیمه