در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
گذاشتن دوباره کلمه کلیدی توسط
با سلام و خسته نباشید

بنده تصادفی داشتم. الان که با مصدوم تماس گرفتم گفتن هنوز دارن میرن دکتر و هنوز نرفتن کامل کنن مدارکو

ولی بنده هم دادسرا رفتم هم امروز پیامک اومد که چند ماه اینده باید بریم دادگاه برای پرونده

حالا سوال اینه:

مگر نه اینکه وقتی مدارک مصدوم کامل شد وقت دادگاه میدن و به هر دو طرف اعلام میکنن؟؟پس الان چجوریه که برای من اومده ولی برای ایشون نیوده؟؟

شایدم اس ام اس براشون رد نشده. راهنمایی بفرمایید

یا اصن ممکنه یبار دادگاه بنده رو جدا بخواد؟؟

ضمنا اگر بنده دادگاه نرم چی میشه؟؟

با تشکر
1 پاسخ
توسط (1,540 امتیاز)
روند صدور رای دادگاه مبنی بر اتمام طول درمان مصدوم و صدور گواهی پزشکی قانونی نهایی مصدوم است .

شاید مصدوم شما نخواسته با شما همکاری  کند اما شما از دادگاه پیگیر باشید تا به محض اتمام طول درمان و صدور گواهی آخر پزشکی قانونی ، پرونده را به جریان بیندازید تا هر چه زودتر روند صدور رای انجام پذیرد .

اگر رای صادر شود و مصدوم شما از دریافت دیه یا مراجعه به شرکت بیمه خودداری کند شما می توانید به عنوان مقصر خود پرونده را کامل و مبلغ خسارت آماده شده را به حساب اجرای احکام واریز نمایید و وثیقه خود را آزاد کنید و مصدوم هر زمان که برای کطالبه خسارت به دادگاه مراجعه کند تاخیری شامل حال شما نمی شود .

اگر شما در جلسات دادگاه حاضر نشوید و یا از روند پرونده بی اطلاع باشید ممکن است رای صادر شده و شما به دلیل بی اطلاعی آن را به شرکت بیمه گر ارائه نکنید و خسارت شما مشمول اضافه نرخی که خود ملزم به پرداخت آن هستید می شود .

بهترین حالت این است که به طور مستمر تا پرداخت خسارت نهایی پیگیری نمایید .