در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
خانمی 56 ساله ام و خودم نزدیک به بازنشستگی هستم، پدرم بازنشسته ناجا بودن که کمتر از یک ساله فوت کردن.

آیا با توجه به اینکه مطلقه و سرپرست خانوار نیز هستم می توانم 50% حقوق پدرم را هم دریافت کنم؟

البته اینجا این سوال مطرح شده بود و جواب مثبت بود اما در سوال دیگری جواب مثبت نقض شده بود و من متوجه پاسخ درست نشدم
1 پاسخ
توسط (260 امتیاز)
با سلام در صورتی که خودتان شاغل باشید مستمری پرداخت نمیشود.شرایط دریافت حقوق نداشتن شغل وشوهر میباشد