در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
زن مطلقه هستم  بیمه هنرمندان و نویسندگان پرداخت میکنم. پدر مستمري بگیر تامین اجتماعی هستن و مادر بازنشسته آموزش و پرورش.

در صورت فوت چگونه میتوانم حقوق هر دو را دریافت کنم؟ و آیا میتوانم بازنشستگی خودم هم دریافت کنم؟ تا سه سال ديگه خودم هم بازنشسته میشوم. آیا باید در زمان زنده بودن ایشان بیمه خودم را قطع کنم؟

با تشکر فراوان
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

1- نفرموده اید شاغل بوده اید یا نه . اگر شاغل باشید کلا هیچکدام را نمی توانید بگیرید . در صورت بازنشستگی در هر صورت نیز نمی توانید . چون دختر مستمری بگیر در صورتی می تواند از مستمری استفاده کند که خودش منبع درامد نداشته باشد .

2- با فرض اینکه شاغل نباشید در صورتیکه پدر و مادرتان هر دو مستمری بگیر تامین اجتماعی بودند می توانستید از هر دو مستمری استفاده کنید . اما اگر یکی تامین اجتماعی و دیگری بازنشسته ارگان دیگری باشد با سیستم فعلی ، تمامی صندوق ها که اطلاعات شان را در اختیار همدیگر قرار می دهند دیگر نمی توانید از هر دو استفاده کنید و تامین اجتماعی مستمری را برقرار نمی کند .

با تشکر