در بازنشستگی و مستمری توسط
ایا دخترمطلقه ای که از مستمری پدر فوت شده استفاده میکنه و مادری دارد که ایشان نیز بازنشسته هستن و بطور جداگانه مستمری میگیرند،بعد از فوت مادر ایا میتواند هم از مستمری پدر استفاده کند و هم از مستمری مادر بازنشسته فوت شده اش؟
1 پاسخ
توسط (4,300 امتیاز)
مانعی برای دریافت هردوحقوق ندارد .طبق بخشنامه 50 مستمریها .روال برقراری :پس از پرکردن فرم تقاضای برقراری مستمری وارایه مدارک شناسنامه ای وفوتی مادر وپس از بازرسی سازمان جهت تایید وصحت موضوع بر قرار میگردد.لازم به توضیح است این مستمریها را تا زمانیکه اشتغال نداشته وازدواج دائم نکردند قادر به دریافت خواهند بود