در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (240 امتیاز)
سلام

 من الان فکر میکنم شش سالی بیمه دارم البته این مدلی یکسال و خورده ای یه شرکت بیمه داشتم ،  بعد دوباره  دیگه بیمه نبودم، دوباره چند سال بعد یه جا دیگه هشت ماه از سال من بیمه 15 روزه بودم به مدت هفت سال ،  بعد دوباره بعد از اون چهار ماه  از سال که بیمه نبودم  بیمه کامل برام ریختند ولی بازم هشت ماه از سال برام بیمه رد شد  همه اینها هم بیمه تامین اجتماعی بوده میخوام بدونم اینا را چطوری برام حساب میکنند برای بازنشستگی؟
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)
با سلام شما در هر جا که بیمه بودید باهم جمع میشوند وبیمه تعداد روزها را باهم جمع میکند