در بیمه اجباری پرسنل و کارکنان توسط (110 امتیاز)

باسلام
من دکتر داروساز هستم. دو سال سابقه کار به عنوان مسئول فنی داروخانه دارم که در غذادارو ثبت شده است.

اگر بخوام از الان بیمه کارفرما بشم:

  1.  درمورد دو سالی که بیمه نبودم آیا امکانش هست که جزو سابقه بیمه ام بشه؟ چگونه؟
  2.  بعد از بیست سال پرداخت حق بیمه و درخواست بازنشستگی، حقوق چطور محاسبه میشه؟

سپاس.

1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام اگر در طول اون دوسال مدارک ومستنداتی دال برکارکردتان وجود دارد با طرح شکایت در اداره کار میتوان ادعای خود را ثابت کرد وآن دو سال جزو سوابق بیمه منظور گردداما اگر بخواهید بابیست روز بازنشسته شوید حتما سن باید۶۰سال باشد وحقوق شما با بیست روز محاسبه میشود