در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (240 امتیاز)
سلام مدت ده سال است که شاغلم ولی به مدت این ده سال بیمه ندارم چون تابستانها برام بیمه نریختن و بعضی سال ها هم پانزده روزه برام بیمه رد کردن، چطوری میتونم اون روزهایی که برام بیمه نریختن رو خودم بریزم آیا امکان پذیر است؟  در ضمن بیمه تامین اجتماعی هستم
1 پاسخ
توسط (77,860 امتیاز)

با سلام فقط در یک صورت امکان دارد که شما اسناد ومدارک معتبری در اختیار داشته باشید یعنی اینکه پرینت بانکی که نشان دهنده حقوق شما به صورت کامل بوده است ولی حق بیمه همان ماه کمتر ریخته شده باشد در این صورت با شکایت به اداره کار علیه کارفرما مدعی کسری حق بیمه خود شوید