در بازنشستگی و مستمری توسط (240 امتیاز)
سلام

چرا به سوالاتم جوابی نمیدهید، در مورد اینکه من قبلا یکسال و خورده بیمه تامین اجتماعی بودم از طرف کارم،  از اون کار بیرون اومدم و بعدش یه مدتی برام بیمه رد نشد و بعد از شاید یکی دو سال رفتم جای دیگه کار کردم که دوباره همون شماره بیمه قبلی  ادامه دادم  که اونجا برام بیمه 15 روزه اونم فقط هشت ماه از سال رد میکردند،  بعدش الان یه مدتی هست که 30 روزه منو بیمه میکنند و باز هم هشت ماه از سال را و من در طول سال فقط هشت ماه بیمه بودم ،

با این شرایط سوابق من چطور حساب میشه چطوری من بازنشسته میشم؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

سوابق در تامین اجتماعی با جمع روزهای کارکرد که حق بیمه رد شده است بدست می آید و سوابق شما جمع روزهای کارکرد میباشد و نهایت جمع روزها تقسیم بر 365 میشود سنوات سابقه شما بدست می آید برای بازنشستگی با 30 سال سابقه شما باید 10950 روز سابقه داشته باشید و برای بازنشستگی با 60 سال سن حداقل باید 3650 روز سابقه داشته باشید.