در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
با سلام

اینجانب 30 سال پرداخت حق بیمه دارم. آیا حقوق بازنشستگی من بر اساس بخشنامه60/1 تامین اجتماعی محاسبه خواهد شد؟منظور اینکه براساس میانگین حقوق 2 سال آخر محاسبه میشود. حتی در سایت ها دیدم که این بخشنامه شامل حال کسانی که از 1/1/96 بازنشسته شده اند نیز میگردد.

 لازم به توضیح است که بنده جزو مدیران شرکت و دارای کارشناسی ارشد هستم و حدود  3.5 سال پیش تا کنون سقف بیمه برایم ارسال شده است.

با تشکر و قدردانی از سایت بسیار خوب شما
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام

مفاد ماده 82 قانون برنامه ششم توسعه اقتصادی ، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب 95/12/14 مجلس شورای اسلامی ، از تاریخ لازم الاجرا شدن قانون مزبور (96/1/1) ، اجرای ماده 31 قانون 5 ساله برنامه پنجم توسعه ( موضوع بخشنامه شماره 60 مستمریها ) موضوعیت نداشته و میزان مستمری کلیه احکام برقراری بازنشستگی از تاریخ 96/1/1 وفق قانون اصلاح ماده 77 و تبصره ذیل آن مصوب 71/12/16 (میانگین حقوق 2 سال آخر)  با رعایت سایر قوانین و مقررات مربوطه تعیین خواهد شد .