در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
بنده دو سال با ضریب سختی کار در شرکت نفت بصورت قراردادی کار کرده ام ولی بیمه پرداخت نکرده اند. الآن بعد از سی سال که جای دیگر کار کرده ام چند ماه مانده بازنشست شوم.

اگر قعلا با 30 سال بازنشست شوم بعدا که با حکم دیوان یا به هر شکل این مدت به سوابقم اضافه شود حقوق بازنشستگیم نیز به تبع آن اضافه خواهد شد؟
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)
با سلام

چنانچه شما بصورت عادی بازنشسته شوید و بخواهیم پیگیر مشاغل سخت و زیان آور از دیوان شوید و رای به نفع شما صادر گردد باید دوباره درخواست بازنشستگی با مشاغل سخت و زیان آور بدهید و این مشمول قطع مستمری قبلی و زمان جهت بررسی و پرداخت 4 درصد حق بیمه از طرف کارفرما میباشد .

اگر فقط سوابق مد نظر باشد نیازی به رای دیوان نیست و شما با طرح ادعا سابقه یا شکایت از کارفرما در اداره کار می توانید سوابق خود را اصلاح و حکم جدید برای شما صادر گردد.