در سایر توسط (100 امتیاز)
با سلام

فردی در یک شرکت سهامدار و مدیر عامل بود و در مدت تصدی خود و سهامداریش بیمه پرداخت ننموده است و حدود سه سال است که سهام خود را به اشخاص دیگری واگذار نموده و از مدیر عاملی هم درآمده است .

آیا شکایت وی از شرکت با سهامداران جدید برای عدم پرداخت بیمه تامین اجتماعی در سالهایی که خود سهامدار بوده است قانونی است یا خیر ؟
1 پاسخ
توسط (77,700 امتیاز)
با سلام بله شما میتوانید ازمدیر عامل قبلی یا شرکت فعلی شکایت کنید