در لیست بیمه توسط (109,850 امتیاز)
سلام. برنامه لیست بیمه رو دانلود کردم ولی بعد از کلیک بر روی گزینه setup.exe خطای: corrupt installation detected می دهد.

 ویندوز من 10 هست ولی انگار نرم افزار لیست بیمه با ویندوز 8 و XP سازگار است. چگونه می تونم نرم افزار لیست بیمه رو بر روی ویندوز 10 نصب کنم
2 پاسخ
توسط (340 امتیاز)

بهترین پاسخ

سلام مشکل شما خانم zohreh.a مربوط به زبان سیستم میباشد لطفا به تنظیمات زبان ویندوز 10 مراجعه کنید Control panel\Region\administrative در این بخش زبان ادمین را به persian تغییر دهید ضمنا فونتهای فارسی رو هم به ویندوز اضافه کنید آدرس فونتهای فارسی

اگر ایراد برطرف نشد اعلام بفرمائید

توسط (44,340 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

برای نصب نرم افزار لیست بیمه بر روی لینک زیر کلیک کنید:

دانلود نرم افزار لیست بیمه