در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)
سلام

شرایط الحاقیه در بیمه عمر به چه صورت هست؟ ایا میتوان الان بیماری خاص رو با ضریب کم انتخاب کرد ۵ سال بعد ضریب رو افزایش داد؟

توضیح کامل رو اگه بدین ممنون میشم سپای
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر شما در ابتدای بیمه هستین و یا بیمه نامه تون صادر نشده،توصیه بنده به شما این هست که بیمه نامه رو با پوشش های بالا ثبت نام کنین،چون در صورت بیماری و یا به خطر افتادن سلامتی شما،شرکت افزایش پوشش های تان را قبول نخواهد کرد.

افزایش پوشش ها در هر زمان،منوط به میزان سلامتی جسمانی شماست.

و هیچ کسی از فردای خودش خبر نداره،چون اصول بیمه همینه.