در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (100 امتیاز)
با سلام

من یک بیمه نامه عمر و سرمایه گذاری از شرکت بیمه ایران به مدت بیست سال خریدم . نرخ تورم را هم 10% انتخاب نمودم و دو سال از پرداخت حق بیمه من می گذرد. لطفا راهنمایی فرمایید می توانم از طریق الحاقیه شرایط بیمه نامه ام را بهینه کنم تا در پایان بیست سال مبلغ بیشتری به من پرداخت شود ؟

 مثلا مشارکت در منافع شامل حال من می شود؟ و یا یکی از بیمه گران خصوصی در توضیحاتش اعلام نمود اگر شرکتشان در کار سرمایه گذاری موفق باشد بیشتر از 20% به بیمه گذاران عمر و سرمایه گذاریش سود خواهند داد آیا بیمه ایران هم امکان دارد بیش از 20% سود به بیمه شدگانش در پایان قرارداد پرداخت نماید
2 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر حق بیمه تان را سالانه پرداخت کنین،نرخ تورم را تا ۲۰٪ افزایش بدین،نرخ تعدیل سرمایه ها و غرامت هاتون رو هم بیشتر از ۵٪ انتخاب نکنین،بهترین شرایط رو خواهید داشت.

ضمنا در صورتیکه در کنار حق بیمه،یک سپرده نیز داشته باشید،بهره برداری مالی خوبی برایتان بهمراه خواهد داشت.

ضمنا سود مشارکت در منافع بیمه های عمر (همانطور که کارشناس و همکار محترم بنده به شما عنوان فرموده بودن)،طبق عملکرد مالی و توانگری مالی شرکت بیمه هم موثر می باشد.

الته با توجه باینکه بیمه ایران،در حال حاضر در رتبه سوم(یکی مانده به آخر) توانگری مالی را داراست،شاید در میزان سود دهی این شرکت نیز بی تاثیر نباشد.

البته بر طبق قوانین بیمه مرکزی،صندوق های ذخیره بیمه های عمر،جدا از سایر رشته های بیمه ای هست،لکن امیدوارم که این مسله تاثیری بر میزان سود بیمه های زندگی بیمه ایران نداشته باشد.

پیشنهاد میکنم،در صورتیکه توانایی مالی تان اجازه میدهد،یک بیمه نامه عمر نیز از بیمه های عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد ثبت نام نمایید،تا تفاوت بیمه های دولتی و خصوصی را بهتر و بیشتر لمس نمایید.