در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام

بنده دارای بیمه معلم سال ۹۵ برج ۹ میباشم امسال در برج ۴ سال ۹۶ واژگون شدم. طبق کروکی عدم توجه راننده به جلو نوشته شده بنده دارای یک سرنشین همراه بودم که شکستگی داشته اون بهش دیه تعلق میگیره اما من شکستگی ترقوه دارم با نقص حرکتی بعد از ۲ ماه پزشکی قانونی یک ماه دیه نوبت دوم دادگاه و پزشکی قانونی دارم .بیمه معلم با تماس های مکرر جواب های گوناگونی میدهند.

اگر بیمه ات برج ۵ سال ۹۶ باشه اره و این که فقط نقص عضو حالا با توجه به اینکه نقص حرکتی دارم و دیه ترقوه با عیب ۹۵ م هست ایا به من تعلق میگیره یا نه میتونم از شرکت بیمه شکایت کنم

دیه راننده مقصر بیمه نامه برج ۹ سال ۹۵ حادثه برج ۴ سال ۹۶ بیمه معلم
1 پاسخ
توسط (500 امتیاز)

به راننده ی مقصر غرامت نقص عضو تعلق می گیرد. با مراجعه به پزشکی قانونی درصد نقص عضو مشخص می شود. این درصد در سقف غرامت پوشش راننده ی مقصر در زمان حادثه ضرب می شود و غرامت، تعیین می شود. این غرامت نمی تواند از سقف تعیین شده در بیمه نامه در زمان حادثه بیشتر شود.