در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام وخسته نباشیدازشما نازنین لطفا بفرمائیدکه میزان دیه منکه دراثر تصادفی که خودم مقصر تشخیص داده شدم ودراثر همین تصادف جناق سینه ام شکست ودکتر بیمه ایران هم شکستگیم را تائید کرده است حال درصورت امکان بگوئیدچند درصد دیه بمن تعلق خواهد گرفت با تشکر وقدردانی
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

برای شما از طریق پزشکی قانونی ارش تعیین خواهد شد و خب برای دیتون هم اکه بیمه نامتون بعداز ۲۹خرداد تمدید شده باشددیه کامل به شما پرواخت خواهد شد