در دیه و بیمه خودرو توسط
با سلام بنده در تصادفی با موتور به ماشین برخورد کردم و مقصر اعلام شدم و موتورم دارای بیمه نامه شخص ثابت و پوشش حوادث راننده ( فوت و نقص عضو دائم جزیی و کلی و از کارافتادگی) و گواهینامه هستم و نظریه پزشکی قانونی رو گرفته ام و به دادگاه برای صدور رای مراجعه کردم که گفتند به راننده مقصر خسارت تعلق نمی گیرد و پرونده مختومه هست آیا دیه و خسارت به من تعلق می گیرد و باید چه کاری انجام دهم ؟؟؟
کف پای راستم خورد شده و مچ پایم شکسته و مفصل ها در رفته اند
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

به راننده مقصر تنها در صورت فوت یا نقص عضو غرامت پرداخت میشود

اگر دچار ازکار افتادگی  یا تغییر شکل یا از دادن تمام یا بخشی از کارایی در عضوی شده اید پس بسته به میزان نظر دادگاه به شما غرامت تعلق میگیرد