در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (140 امتیاز)

باسلام

اگر بر فرض شخصی با 41سال سن و پرداخت ماهیانه 50000 تومان به مدت 25 سال خود را بیمه عمرکند

با احتساب 10افزایش سالیانه-درپایان 25 سال چه مبلغی دریافت خواهدکرد و آیا این مبلغ فقط درصورت فوت شخص قابل دریافت است؟

 اگرشخص زودتر از 25سال فوت کند چه شرایطی حاکم خواهد شد؟ درصورت انصراف پس از مدتی پرداخت حق بیمه چه شرایطی حاکم خواهد شد؟ سپاسگزارم

2 پاسخ
توسط (6,950 امتیاز)

با سلام

شما   یه سری   اطلاعات  را کلی گویی فرمودید
شما  میتواند  جهت بهتر راهنمایی کردن  درخواست مشاوره   بدهید   تا  با بهترین  راه   ها دریافت نمایید  تا بتوانید  دریک  شرکت  خوب  و قدیمی  با توان مالی  بالا  سرمایه گذاری  نمایید.
مطمئن باشین در مساوره  بهتر به نتیحه خواهید رسید