در بازنشستگی و مستمری توسط (130 امتیاز)

با سلام

حق سنوات مازاد بر 20 سال در بازنشستگی به چه معناست ؟ و 20 سال درست است یا 30 سال ؟

شرایط بازنشستگی در همین سایت عنوان میکنه که :

 پرداخت عیدی، حق اولاد و حق عائله مندی، حق سنوات مازاد بر ۲۰ سال و ارائه کالابرگ کالاهای اساسی از دیگر اقداماتی است که از سوی بیمه تامین اجتماعی برای بهبود شرایط زندگی بازنشستگان تحت پوشش این بیمه انجام می شود.

نکات مهم در رابطه مستمری بازنشستگی

چنانچه بیمه شده ای بیش از ۳۰ سال سابقه پرداخت حق بیمه داشته باشد، سوابق بیش از ۳۰ سال وی حداکثر تا ۳۵ سال در محاسبه مستمری وی منظور خواهد شد

با تشکر فراوان
2 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام
سوالتان مفهوم نیست . بحث حق سنوات با بحث بازنشستگی دو مقوله متفاوت است . شما هر چقدر سنوات پرداخت حق بیمه تان بیشتر باشد مستمری بیشتری دریافت می کنید و در صورتیکه حداقل 20 سال سابقه را داشته باشید ، حداقل مستمری را می گیرید .
با تشکر