در پرداخت حق بیمه توسط (110 امتیاز)
باسلام؛ من اسفندماه سال 97 به سن 60 سالگی میرسم اما تا الان 10 سال بیمه جمع کردم الان هم مشغول به کار نیستم و پولی برای ریختن حق بیمه ازاد ندارم میخواستم بپرسم که آیا میتونم در سال 97 یکجا مبلغ رو به بیمه پرداخت کنم؟

چون شنیدم دوسال اخر ملاک محاسبه پرداخت مستمری هستش؛درضمن شنیدم که سختی کار در صورتی بهم تعلق میگیره که دوسال اخر رو ماه به ماه بریزم به حساب ک 17 سال پرداختی داشته باشم؛

اما چون فعلا مشکل دارم برای پرداخت آیا میشه همه مبلغ رو یکجا ریخت و 17 سال رو برای من در نظر بگیرن؟ممنون میشم اگه جوابمو بدین با تشکر
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
با سلام
۱. دقیقاً مشخص نفرموده اید که بابت چه چیزی مبلغی رو یکجا بپردازید.با توجه به قوانین و مقررات موجود، به نسبت سابقه و سن مستمری دریافت خواهید کرد. اگر مقصود این باشد که سابقه رو  به بیست سال برسانید، که متاسفانه پاسخ منفی است و امکان آن وجود ندارد.
۲. به هر حال مجموع سوابق جهت دریافت مستمری برابر با حداقل دستمزد( برابر مفهوم ماده ۱۱۱ قانون تامین اجتماعی) بایستی به بیست سال برسد.
درخواست بررسی مشاغل سخت و زیان آور، زمانی مفید خواهد بود که مجموع سوابق عادی و سخت و زیا آور به بیست سال برسد و لا غیر.