در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (-1,060 امتیاز)

بهترین بیمه عمر از نظر بیمه مرکزی کدام است ؟

4 پاسخ
توسط (8,780 امتیاز)
انتخاب شده توسط

بهترین پاسخ
تمام شرکت های بیمه تحت نظارت بیمه مرکزی می باشند. تفاوت شرکت های بیمه تنها در ارائه پوشش های بیمه ای متنوع می باشد.
برای خرید بیمه عمر مهم تر از نام شرکت بیمه، تنظیم مناسب قرارداد بیمه عمر می باشد.
اگر قرارداد بیمه عمر متناسب با نیازهای شما تنظیم شده باشد، در صورت بروز خسارت یا اتمام دوره قرارداد بیمه عمر، می توانید از مزایای بیمه عمر به طور کامل استفاده نمایید.