در پرداخت حق بیمه توسط (-1,060 امتیاز)
در قرارداد مقاطعه کاری اگر پیمانکار بیمه را کارگران را پرداخت نکند آیا کارفرما تعهدی دارد
1 پاسخ
توسط (21,780 امتیاز)
سلام در مواردی که انجام کاری، به طور مقاطعه، به اشخاص حقیقی یا حقوقی واگذار می شود، کارفرما می بایست، در قرارداد فی ما بین، پیمانکار را متعهد نماید، که کارکنان خود را بیمه نماید و حق بیمه را به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نماید.

در مواردی که کارفرما این امر را رعایت نکند، تضامناً با پیمانکار مسئول پرداخت حق بیمه خواهد بود.