در پرداخت حق بیمه توسط
اگر قرارداد توسط همان پرسنل بیمه شده انجام شود هم باید بیمه جداگانه پرداخت شود ؟ تامین اجتماعی در قبال این عدد قابل توجه که دریافت می کند سرویسی هم می دهد
1 پاسخ
توسط (329,890 امتیاز)

سلام هر قراردادي كه منعقد ميشه بايد حداكثر يك ماه بعد از انعقاد قرارداد به بيمه مراجعه و كد بيمه پيمان دريافت كند و فرقي بين اينكه توسط چه شخصي قرارداد منعقد شده نميباشد
طبيعتا بيمه تا زماني كه طرف مقابل مستندات قراردادي رو ارائه نداده با مجري كاري نداره اما به محض اينكه مستندات از طرف كارفرما ارائه ميشه مفاصا حساب ميخواد  از مجري و در صورت عدم پرداخت از سوي مجري به كارفرما اعلام اخطار ميكنه و كارفرما بايد پرداخت رو انجام بده

 هر شركت بعد از تاسيس بايد به دو روش بيمه پرداخت كنه
١- براي پرسنل شاغل در شركت به ماخذ ٣٠٪‏ حقوق پرداختي (شامل ٧٪‏ سهم كارگر و ٢٣٪‏سهم كارفرما)
٢- براي تمامي قراردادها و پيمانهاي منعقده با ساير شركتها، موسسات دولتي و خصوصي و ... به ماخذ ١٦.٦٧ ٪‏