در شکایت از کارفرما یا کارگر توسط (100 امتیاز)
سلام

از سال 90 در یک کارخانه کار میکنم. قرارداد دارم که بصورت پنج ماه پنج ماه منعقد شده است. حقوق را به حسابم ریخته اند و رسید گرفته اند. در این مدت بیمه ام نکرده اند. سال 91 و 92 سرباز بودم ولی شیفتی کار میکردم.

آیا می توانم بابت بیمه ام از شرکت شکایت کنم؟ آیا می شود بیمه آن سال ها را بگیرم؟ یا بخرم؟

باتشکر از وب سایت خوبتان
1 پاسخ
توسط (38,410 امتیاز)
بله. اگر مدارک لازم جهت احراز رابطه کاری وجود داشته باشد می توانید اقدام کنید.