در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سلام

بنده در ماه گذشته با عابر در فاصله 200 متری از پل و در کنار نرده های فلزی راه بند در لاین سرعت تصادف کرده ام که عابر فوت شد و کارشناس نخست مقصر 100 درصدی عابر را تعیین نمود و پس از اعتراض طرفین کارشناسان 3 نفره دو نفر 50-50 و نفر سوم 100 مقر عابر را تعیین نموده اند.

 حالا می خواستم بدانیم نتیجه به چه شکل خواهد بود و اگر 50-50 شود زندانی و جریمه برای راننده به چه شکل خواهد بود؟

سپاس
1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام اگر ٥٠ به٥٠ باشيد قاضي از جنبه عمومي مي توان براي  راننده مقصر رو به ٣سال و يك روز حبس تعزيري محكوم كند البته باتوجه به شرايط حتما كمتر خواهد بود ولي خب باز بستگه به نظر قاضي و شرايط راننده دارد و همچنين اگه ١٠٠ عابر مقصر باشد راننده ضامن نيست ولي ميشه از بيمه شخص ثالثش ديه عابر رو گرفت