در دیه و بیمه خودرو توسط (130 امتیاز)
نمایش از نو توسط
با سلام

به نظر بعضی از کارشناس ها که میگن که اگر تمدید بیمه نامه برای بعد از خرداد 95 باشد دیه کامل به راننده مقصر تعلق میگیرد من در تاریخ اذر 95 بیمه موتورم رو تمدید کردم  و در اردیبهشت امسال تصادف کردم وخودم مقصر حادثه بودم و ساق پای راستم  شکست وتحت عمل جراحی و گذاشتن پلاتین قرار گرفتم لطفا راهنمایی کنید دیه کامل به من تعلق میگیرد یا نه
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
دادخواست خود را به مراجع قضایی ذی صلاح ارائه دهید تا در اسرع وقت پیگیری شود.

غرامت شما از محل بینه نامه حوادث راننده که در دل بیمه شخص ثالث شما نهفته است پرداخت می شود.