در دیه و بیمه خودرو توسط
نمایش از نو توسط
سلام,
تو قانون جدید بیمه شخص ثالث که اومده به راننده دیه جرحی تعلق میگیره, در صورت تصادف راننده باید چکار کنه واز کی شکایت کنه,
1 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود
دوست عزیز آیین نامه اجرایی این ماده به تصویب شورای عالی بیمه مرکزی رسیده اما هنوز تصویب هیات وزیران مونده
لذا نظربه اینکه بعداز اجرایی شدن حق بیمه هم تغییر خواهد کرد تنها شامل کسانی میشود که الحاقیه افزایش تعهدات مربوطه را خریداری کرده باشند
به کسانی که تاآن زمان دچار حادثه میشوند وفق شرایط قدیم(ماده 15 آیین نامه 67 ) برخورد میشود
یعنی تنها درصورت فوت یا نقص عضو به راننده مقصر غرامت پرداخت میشود