در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
با سام و خسته نباشید

96.5.18 حکم دادگاه بابت تصادف و درخواست دیه که کرده بودم بهم ابلاغ شد. نوشته "1. شکستگی استخوان درشت نی ساق پای چپ که بدون عیب جوش خورده چهارپنجم از یک پنجم از یک دوم دیه کامل و 2. ارش سائیدگی قدام شانه راست نیم درصد دیه کامل محکوم تا حداکثر ظرف 2 سال از تاریخ وقوع حادثه و با رعایت ماده 489 قانون مارالذکر(هر سال نصف دیه) "

لطفا بفرماید مبلغش چقدر میشه. و چون نوشته 20 روز قابلیت تجدید نظر وجود داره باید تا 20 روز صبر کنم؟ و مرحله بعدیش چیه؟

ممنون از مشاوره های خوبتون

با تشکر

حمیدرضا پناهی
1 پاسخ
توسط (51,790 امتیاز)
سلام
امیدوارم بلا دور باشه
با توجه به مندرجات حضرتعالی حدود ۱۷ میلیون دیه شما میشه . چون ارقام قطعی هست و نظریه پزشکی قانونی هم مبنی بر ثحت و سلامت کامل شماست جایی برای اعتراض باقی نمیمونه .