در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)
سلام

 من بهمن ماه سال ۹۴ تصادف کردم و تا الان تحت درمان بودم الان دادخواستم به دادگاه رفته و مبلغ ان تقریبا ۹میلیون تعیین شده.

 اما شنیده ام که اگر دیه زن از ثلث دیه مرد بیشتر باشد نصف ان را پرداخت میکنند. آیا این حرف درست است؟؟؟
1 پاسخ
توسط (33,820 امتیاز)
در قانون شخص ثالث، دیه زن و مرد یکسان در نظر گرفته شده است. حتی دیه مسلمان و غیر مسلمان هم که در قانون مجازات اسلامی، متفاوت است در بحث پرداخت خسارت به اشخاص ثالث، معادل مسلمانان پرداخت می شود.

به عبارتی در قانون شخص ثالث، قانونگذار به قصد حمایت از زیاندیدگان حوادث رانندگی، حساسیت های قانون مجازات اسلامی را در پرداخت دیه اعمال نکرده است.

چرا که اعمال هر یک از این موارد منجر به کاهش اثر حمایتی بیمه شخص ثالث و افزایش مخالفت های رسانه ای و بین المللی و ... می شد که در برنامه قانونگذار چنین چیزی وجود نداشته است.