در دیه و بیمه خودرو توسط (100 امتیاز)

با سلام و احترام

در  صدور حکم دادگاه برای پرداخت دیه تصادف این موضوع قید شده :

((مستندا به مواد 448،449،450،488، 709 و 714 جملگی از  قانون مجازات اسلامی با توجه به مطالبه دیه از سوی مصدوم و احراز رابطه ی سببیت بین تقصیر متهم و صدمات وارده ایشان را به پرداخت ده درصد دیه کامه بابت ارش شکستگیو درد مزمن استخوان لگن ، دو و نیم درصد کامله بابت جراحات حارصه بدن و نه هزارم دیه کامله بابت کبودی های بدن در حق شاکی ظرف دو سال از تاریخ مصدومیت محکوم می نماید))

سوالم اینه : آیا واقعا از تاریخ تصادف دو سال طول می کشه تا دیه پرداخت بشه یا قاضی اشتباه کرده ؟

با تشکر

1 پاسخ
توسط (40,110 امتیاز)
با سلام

خير اشتباه نكرده است در جرايم شبه عمد دوسال مهلت پرداخت وجود دارد ولي اين قاعده شامل معلت پرداخت خسارات از سوي شركت هاي بيمه اي نخواهد شد