در سایر توسط (100 امتیاز)
به محض ترک کار کارگر در کارخانه تولیدی در لیست بیمه ترک کار نخورده ولی در ماه مربوطه حذف شده

 ایا چون ترک کار نخورده مشکلی ایجاد میشود؟برای راه حل ان چه باید کرد؟

ممنونم از راهنمایی های خوبتون
1 پاسخ
توسط (44,340 امتیاز)
ویرایش شده قبل توسط

با سلام

در صورت اعلام ننمودن ترک کار سازمان به فاصله دو بازرسی (بازرسی زمان حضور تا بازرسی بعدی که کارگر حضور ندارد) حق بیمه وی را با جرایم از شما مطالبه خواهد نمود.در اولین لیست پرداختی حق بیمه، ترک کار در لیست بیمه ایشان را اعلام نمائید.