در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (109,610 امتیاز)
سلام

در تبلیغات فروش بیمه عمر در مترو دیدم که نوشته اند در بیمه عمر می توان مانند بیمه تامین اجتماعی مستمری مادام العمر دریافت کرد. مستمری بازنشستگی در بیمه عمر چه فرقی با مستمری بازنشستگی بیمه تامین اجتماعی داره؟ ممنون
2 پاسخ
توسط (13,980 امتیاز)
با سلام.

در بیمه های عمر بر خلاف بیمه های اجتماعی، در انتهای قرارداد فقط اندوخته ای که در بیمه نامه دخیره شده است را می توانند محاسبه کنند و تبدیل ان به حقوق طبق بخش نامه بیمه مرکزی در حال حاضر غیر قابل اجرا می باشد.

در بیمه های عمر تمامی محاسبات با نظارت و شفافیت برای بیمه مرکزی انجام می شود و مورد تایید اوست که تمامی بیمه های عمر تمامی شرکت ها را تضمین کرده. ولی درباره حقوق مستمری همچنان نحوه محاسبه و فرمول حقوق از طرف بیمه مرکزی مشخص نشده است. لذا تبلیغات پرداخت مستمری در حال حاضر اعتباری ندارد ولی ممکن است در آینده این کمبود در صنعت بیمه کشورمان حل شود.

برای مشاوره بیمه های عمرمی توانید به قسمت مشاوره خرید بیمه در سایت مراجعه کنید و از مشاوره رایگان مشاوران بیدبرگ استفاده کنید. تا بتوانید با آگاهی کامل بیمه نامه عمر برای خود و خانوادتان تهیه نمایید.