در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط
آیا تمامی کسان یکه بیمه عمر شده اند و درخواست بازنشستگی کرده‌اند که برای همیشه مستمری و حقوق بگیرند،آیا هر سال به حقوقشان اضافه میشود؟ مثل بازنشستگی تامین اجتماعی
یا اینکه یک رقم ثابت است تا آخر عمرشان مثلا  با 500/000 تومان بازنشسته میشوند و تا آخر عمرشان(هر چند سال،  تا 10_20 سال فقط همون ماهی 500/000 تومن رو ماهیانه میگیرند).
3 پاسخ
توسط (36,630 امتیاز)
با درود

دوست عزیز شرایط مستمری بستگی به مبلغ اندوخته و قراردادی که با آن شرکت بسته اید، دارد