در بیمه عمر و سرمایه گذاری توسط (77,080 امتیاز)
سلام، لطفا بفرمایید که با پرداخت ماهیانه حق بیمه برابر با تامین اجتماعی، چقدر در ماه میشه حقوق دریافت کرد؟
3 پاسخ
توسط (1,780 امتیاز)
با سلام

ما از الان نميتونيم پول قطعي كه شما در اينده ميگيريد رو بگيم بنا به شرايط روز از جمله تورم و سودهاي مشاركتي كه دريافت ميكنيد كه مشخص نيست چه مقدار ميشه

اما با حقه بيمه تامين اجتمايي و با همون رشد كه هر ساله داره صد درصد پول دريافتي ما در بيمه عمر بيشتر خواهد شد