در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
نمایش از نو توسط
سلام

 من هفده سال در مشاغل سخت وزیان آور بودم  و سه سال بیمه بیکاری گرفته ام که جمعا ۲۸/۵ میشه ایابیمه بیکاری هم جز مشاغل سخت وزیان آور حساب میشه  من۴۳ سال دارم چند سالگی میتونم بازنشسته شم  چند سال بیمه باید واریز کنم
2 پاسخ
توسط (38,610 امتیاز)
طبق آئین نامه مشاغل سخت و زیان آور ایام استفاده از مقرر بیمه بیکار مشروط بر اینکه بیمه شده قبال از برقارار بیماه بیکاار در مشااغل
سخت و زیانآور اشتغال به کار داشته و در حین مقرر بگیر و یا حداکثر تا دو ماه پا از اتمام دوره مزبور در
مشاغلی که سخت و زیانآور شناخته شده مشغول به کار شده باشد