در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)
من 23 سال هست که دریک شرکت ساخت نیروگاه کار میکنم و بیشتر آن را در پروژه ساخت نیروگاه بعنوان دستیار مدیر بودم که باید به کارگاه سر میزدم و یا صبح ها و ایام تعطیل سرکار می شدم و شبها هم ساعت 10 شب به خانه می رفتم. آیا می تونم از مزایای "مشاغل سخت" استفاده نمایم.

باتشکر
1 پاسخ
توسط (1,380 امتیاز)
باسلام

صرفا کار در پروژه نیروگاه ی خیر

سمت فعالیتی احکام و عنوان شغلی که در لیست بیمه تون رد میشه حائز اهمیت هستن

اگرشغل شما در محلی باشد که باعث آسیب دیدگی جسمی یا روانی وغیره شود مثلا پرصداباشد وشمادچارحالات عصبی و سیب دیدگی گوش وضعف اعصاب شوید حتی اگر دستیار مدیر هم باشید زیان ا ور تایید میشوید