در سختی کار و مشاغل سخت توسط (100 امتیاز)

باسلام و تشکر از سایت خوبتان.

  1.  آیا کابینت سازی فلزی جزو مشاغل سخت و زیان آور محسوب می شود؟
  2.  آیا من (مرد) با 46 سال سن و 23 سال سابقه پرداخت بیمه در کابینت سازی فلزی میتواند بازنشسته شود؟
  3.  کابینت سازی متعلق به برادرم هست و بیمه ام را مرتب واریز کرده تاثیری در فرآیند بازنشستگی من دارد؟
  4.  به جهت مشکلاتی که دارم؛ میتوانم از وکیل دادگستری برای پیگیری کارهایم استفاده کنم؟
ادمین : برای دریافت سریع تر و دقیق تر پاسخ، سوالات خود را در صفحات مجزا بپرسید
1 پاسخ
توسط (13,280 امتیاز)
باسلام

1/ بامراجعه به اداره کارویاسایت ثبت نام تقاضای خودرا ارایه داده وموارددرکمیته سخت وزیان آورمطرح واعلام نظرمیگردد اگرچنانچه 7300روزحق بیمه درکارهای سخت وزیان آورداشته باشیدبدون شرط سنی ،امکان بازنشستگی وجوددارد.

2/درصورتی که حق بیمه اجباری به تامین اجتماعی پرداخت گردیده باشدوشمولیت قانونکاررافردداشته باشد.کارکردنزد برادرتاثیری ندارد.