در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
آیا برای  مشاور یا پیمانکاری که بصورت انفرادی مشغول بکار میگردد یا چنانچه بازنشسته باشد باید حق بیمه۳۰درصدی پرداخت گردد؟
1 پاسخ
توسط (55,060 امتیاز)

با سلام

چنانچه بازنشسته تامین اجتماعی باشد که نباید این کار را انجام دهید . در دیگر حالات باید برای مشاوران یا پیمانکاران حق بیمه پرداخت کنید که حالات متنوعی دارد که در بخشنامه 14 درآمد تامین اجتماعی به تفصیل در مورد آن صحبت شده است . البته معمولا 30 درصد نیست .

با تشکر