در بازنشستگی و مستمری توسط (100 امتیاز)
آیا شخصی که بازنشسته تامین اجتماعی است می تواند با توجه به نخصصی که دارد به عنوان مشاور فنی در بخش خصوصی غیر از جایی که قبلا کار می کرده کار کند.

 نوع قرارداد با شرکت خصوصی مشاوره فنی است و هیچ حق بیمه ای کسر نمی شود و تنها 10 درصد مالیات از قرارداد پرداخت می گردد.
1 پاسخ
توسط (30,860 امتیاز)

با سلام
وفق بند 3 و 4 بخش چهارم بخشنامه 11/3 قرارداد شما جنبه دستوری دارد لذا مشمول ماده 28 قانون تامین اجتماعی میباشد و در صورت شناسایی شما به عنوان بازنشسته شاغل به شما تذکر داده خواهد شد و در صورت ادامه فعالیت مستمری شما قطع خواهد گردید لیکن در صورت عدم شناسایی شما قرارداد شما مشمول 30 درصد حق بیمه میباشد که باید پرداخت و از سازمان مفاصا حساب دریافت نمایید و در صورت عدم ارائه قرارداد و عدم دریافت مفاصاحساب هنگام بازرسی دفاتر قانونی شرکت حق بیمه قرارداد مذکور در کاربرگها ثبت خواهد گردید.