در پرداخت حق بیمه توسط (100 امتیاز)
سلام. در شرکت خصوصی با شخصی قرارداد کار مشاوره ای بسته شد و با اصرار خود ایشان در قرارداد ذکر شد که شرکت مسولیتی در قبال بیمه کردن ایشان ندارد. ایشان بعد از نه ماه از این قرارداد اعلام کردند نمیخواهند با شرکت همکاری داشته باشند. ما هم پذیرفتیم. ادعای حق کردند ولی در این نه ماه دانشجو بودند و کاری برای شرکت انجام ندادند که پرداختی به ایشان داشته باشیم.

حالا به وزارت کار بابت پرداخت نشدن حق بیمه شکایت کرده و به دروغ هم اعلام کرده که بابت سفته هایی که برای حسن انجام کار پیش ماداردف تحت فشار گذاشته شده.

بیمه مشاور به چه صورت است و الان چه جرایمی شامل حال شرکت میشود.
1 پاسخ
توسط (49,340 امتیاز)
با سلام
کار مشاوره ای هم بعضامشمول قانون کار میشود.
وبه نسبت ساعات حضور در شرکت وانجام مشاوره حق بیمه تعلق میگیرد.
ولی ظاهرا در مورد سوال شما علی رغم آنکه قراردادی منعقد شده است،ولی کاری انجام نشده است.
بنابراین باتوجه به عدم پرداخت حق المشاوره وعدم انجام مشاوره در محل کار شما رابطه کارگری محرز نمیباشد وحق بیمه ای پرداخت نخواهدشد.