در بیمه درمان تکمیلی توسط
سلام.. خسته نباشید.. میخواستم بدونم کدام بیمه تکمیلی درصدی از هزینه های کاردرمانی و گفتار درمانی را پرداخت میکند؟ والدیت کودکان اتیستیک هزینه های بسیار زیادی متقبل میشوند و تامین اجتماعی و بهزستی و امداد تقریبا هیچی کمک نمی کنند! ممنون
1 پاسخ
توسط (8,540 امتیاز)
با سلام و درود

هزینه های کار درمانی و گفتار درمانی در تمامی بیمه های تکمیلی قابل پرداخت است

کار درمانی و گفتار درمانی از بند آزمایشات و معادل ویزیت یک متخصص یا فوق تخصص پرداخت میشود و هر قراردادی که پوشش آزمایشات داشته باشد هزینه را پرداخت مینماید

اگر بصورت انفرادی در پی خرید این بیمه نامه هستید بیمه نامه درمان تکمیلی خانواده بیمه ملت را پیشنهاد میکنم که این بیماری را نیز پوشش میدهد