در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
آیا بیمه تکمیلی هزینه های درمان در خارج ایران را پرداخت می کند
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
دوست گرامی سلام،وقت بخیر.

اگر شما در داخل ایران بیمه تکمیلی داشته باشین و در خارج از ایران در هر زمینه درمانی سرویسی دریافت نموده باشین،باید از جیب خودتون در اون کشور هزینه کنین و سپس  مدارک بیمارستانی خودتون رو به تایید سفارت یا کنسولگری جمهوری اسلامی در آن کشور برسونین.

سپس مدارک تون رو به شرکت بیمه تکمیلی تون ارایه نمایید تا در صورتیکه قابل پرداخت باشه، پس از معادل سازی بهتون پرداخت کنن.

ضمنا در نظر داشته باشین که معادل با تعرفه های اون شرکت بیمه و تا سقف مورد تعهد شرکت به شما خسارت پرداخت میشه.