در بیمه درمان تکمیلی توسط (-1,060 امتیاز)
با سلام

آیا بیمه درمان تکمیلی هزینه های بیماری کرونا را پرداخت می کند ؟
3 پاسخ
توسط (77,080 امتیاز)
همراه گرامی بیدبرگ سلام،وقت بخیر.

باید خدمت تون عرض کنم که قاعدتا بیماری کرونا جزو امراض محسوب میشه و درمانش مستلزم هزینه (هم برای بیماران و هم برای شرکتهای بیمه هست)

اما چون جزو حوادث و جنگ بیولوژیک محسوب میشه و این قبیل پوششها جزو استثناعات قراردادهای  بیمه ای هست،ممکنه شرکتهای بیمه زیر بار این قبیل تعهدات نرن که خوب طبیعی هم هست.

بنایراین دادن سرویس و پوشش به بیماران کرونایی با توجه به سیاستهای مدیران شرکتهای بیمه ای و بمنظور حفظ بیمه گذاران ممکنه در تعهدات شون قرار بگیره و باعث حفظ و نگهداری ببمه گذاران شون بشه.

بیمه نامه خود را از نمایندگان حرفه ای،مطلع و آگاه خریداری نمایید.

با تجدید احترام

آن چیزی که میتواند در حال حاضر